ACTUEEL

Bestuurder verruilt SKB voor Saxenburgh Groep

Bestuurder verruilt SKB voor Saxenburgh Groep

Henri Janssen wordt op 1 juli voorzitter van de raad van bestuur van de Saxenburgh Groep. Janssen volgt in deze rol interim-bestuurder Wim de Bie op die sinds medio december aan het roer stond in Hardenberg.

“Nu het perspectief van de Saxenburgh Groep weer een stevig fundament heeft, is het een uitgelezen moment om deze nieuwe bestuurder aan te stellen”, licht Hein Pieper, voorzitter van de raad van toezicht, de benoeming toe. Pieper refereert hiermee aan de problemen die het ziekenhuis het hoofd moest bieden op het gebied van nieuwbouw en herpositionering.

SKB

Janssen is nu nog bestuursvoorzitter van Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, waar hij sinds 2009 leiding aan geeft. Eerder bekleedde hij leidinggevende functies bij onder meer het Sint Jans Gasthuis in Weert en het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer.

Janssen gaat samen met bestuurder Pauline Terwijn leiding geven aan de Saxenburgh Groep, die bestaat uit ziekenhuis Röpcke Zweers in Hardenberg, een dialysecentrum en enkele verpleeghuizen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top