ACTUEEL

Moving Management werft bestuurders voor Afrika

De stichting Moving Managament Foundation organiseert in november een leiderschapsprogramma voor zorgbestuurders uit Nederland en de CEO’s van de zes publieke ziekenhuizen in Gambia.

Publieke ziekenhuizen in Gambia

Dit leiderschapsprogramma is het vervolg op een eerder leiderschapprogramma. In 2008 is door Moving Management Foundation in samenwerking met Better Future een eerste leiderschapsprogramma voor het managementteam van het SJHG Hospital in Gambia georganiseerd. Naar aanleiding van dit programma hebben de CEO’s van de zes publieke ziekenhuizen in Gambia besloten hun samenwerking verder te intensiveren. De CEO’s zijn verenigd in de Chief Executive Association (CEA).

Leiderschapsprogramma zorgbestuurders in Gambia

De CEA zoekt sparring partners die samen met hen werken aan de strategische uitdagingen waar zij voor staan. Daarom organiseert Moving Management samen met Better Future een leiderschapsprogramma voor de CEO’s en zorgbestuurders uit Nederland, waarbij de vraagstukken van het CEA als vertrekpunt dienen. Daarnaast is er ruimte in het programma ingebouwd om te werken aan persoonlijke doelstellingen met betrekking tot effectief leiderschap.
Het programma wordt georganiseerd in Gambia vanaf 6 tot en met 13 november 2009.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top