ACTUEEL

Veldhuijzen van Zanten naar Beweging 3.0

Marlies Veldhuijzen van Zanten treedt per 1 juli aan als lid van de raad van commissarissen van Beweging 3.0. Zij volgt Petra van Dam op, die sinds januari 2012 lid was van de raad van commissarissen.

Marlies Veldhuijzen van Zanten is deskundige op het gebied van ouderengeneeskunde en was onder meer docent aan de Vrije Universiteit en voorzitter van de beroepsvereniging van verpleeghuisartsen. In de periode oktober 2010 tot november 2012 was zij staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Petra van Dam

Petra van Dam neemt na een periode van 2,5 jaar afscheid als lid van de raad van commissarissen. Als lid van de Kwaliteit en Veiligheidscommissie heeft zij, met een positief kritische houding, een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere invulling van dit thema binnen de raad.

Compleet

Met de benoeming van Marlies Veldhuijzen van Zanten is de raad van commissarissen van Beweging 3.0 compleet. De overige leden van de raad zijn Jeu Bielders (voorzitter), Wim van Harten (vicevoorzitter), Mariken Govaert en Minke van Steenis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top