ACTUEEL

Samen leren revalideren

Revalidatie Friesland en Libra Revalidatie & Audiologie gaan samen een opleiding voor de revalidatiesector ontwikkelen. De leerlijnen, die vooral uit e-learning bestaan, zijn bedoeld voor starters en voor ervaren revalidatieprofessionals.

De leermiddelen worden ontwikkeld met steun van coöperatie Profportaal Zorg, waar zowel Revalisatie Friesland als Libra Revalidatie & Audiologie lid van zijn.

Leerlijnen

De leerlijnen zullen naast e-learning-content ook andere onderdelen bevatten, zoals vaardigheidstrainingen, symposia en externe cursussen. De basisleerlijn voor alle revalidatie-professionals is intussen afgerond en wordt nu omgezet in concrete leerinterventies. Naar verwachting wordt eind 2014 de tweede leerlijn, over niet-aangeboren hersenletsel, opgeleverd.

Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland verzorgt revalidatie voor volwassenen en kinderen in samenwerking met zes ziekenhuizen in Friesland, Drenthe en de Noordoostpolder. De kliniek is gevestigd in Beetsterzwaag. Daarnaast verzorgen vierhonderd medewerkers spreekuren, consulten en revalidatie-behandelingen.

Libra

Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve of auditieve beperking. De organisatie heeft locaties voor specialistische revalidatie in Eindhoven (Blixembosch), Weert, Deurne, Tilburg (Leijpark) en Waalwijk. De locaties voor audiologie zijn in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top