ACTUEEL

ZuidZorg stoot zorgcentrale af

Zorgaanbieder ZuidZorg heeft het deel van de dienstverlening dat is ondergebracht bij dochteronderneming ConnectZorg afgestoten. ConnectZorg gaat onder dezelfde naam als zelfstandig bedrijf verder.

ConnectZorg denkt als zelfstandige onderneming beter in staat te zijn om snel en efficiënt in te spelen op de ontwikkelingen op de zorgmarkt. “We gaan meer aandacht besteden aan innovatieve toepassingen, zoals e-health bij personenalarmering, zorg op afstand en multi-channel communicatie”, zegt Odet Vermeijlen, commercieel directeur van de nieuwe onderneming.

ConnectZorg gaat zich met name richten op bereikbaarheid, personenalarmering en zorg-op-afstand. De kern van de organisatie is veiligheid en vertrouwen bieden aan de zorgconsumenten, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Installatie, storingen en technisch onderhoud van personenalarmering worden uitbesteed aan Focus Cura, specialist op het gebied van ICT in de zorg. Innovatie vindt ook plaats binnen deze samenwerking, door het bundelen van de expertise op het gebied van techniek, zorg en veiligheid.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top