ACTUEEL

Pantein zegt bestuursvoorzitter gedag

Bestuursvoorzitter Ton Hanselaar gaat zorggroep Pantein verlaten. In een verklaring voert de raad van commissarissen verschil in visie op de ontwikkelingen in de zorg als reden voor zijn vertrek aan.

De afgelopen tijd heeft de raad van bestuur van Pantein intensief gewerkt aan een nieuw organisatieperspectief, dat is toegesneden op de nieuwe kaders in de zorg. De veranderingen komen nu in de implementatiefase terecht. “Ton Hanselaar en de raad van commissarissen hebben samen geconcludeerd dat een rol van hem in deze fase nu minder voor de hand ligt”, aldus Pantein. “Daarom is besloten de samenwerking te beëindigen.”

Waarnemen

Hanselaar heeft zich de afgelopen vier jaar ingezet voor de ontwikkeling en realisatie van de blauwdruk voor de toekomst van Pantein. In deze Collectieve Ambitie ligt het accent op het versterken van de ketensamenwerking tussen de eerste, tweede en derde lijn.

Hanselaar zal op korte termijn zijn werk voor Pantein afronden. De raad van commissarissen gaat zich beraden op de toekomstige invulling van de besturing van Pantein. In de tussentijd neemt Ruud Verreussel, lid raad van bestuur, de taken waar, daarbij ondersteund door het directieteam.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top