ACTUEEL

Monro meest patiëntvriendelijke kliniek

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis heeft de titel 'Meest patiëntvriendelijke kliniek 2014' gekregen van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). Het ziekenhuis won deze publieksprijs omdat het op ZorgkaartNederland.nl. een waarderingscijfer van 9,8 kreeg. ZorgkaartNederland.nl is de grootste reviewsite voor de zorg.

"Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuisheeft van de drie genomineerden de meeste waarderingen. Daarom zijn er meer positieve associaties. Naast het vriendelijke personeel is de persoonlijke behandeling en de warme ontvangst veel genoemd. Veiligheid en vertrouwen scoren gemiddeld het beste, samen met duidelijkheid en het feit dat de diagnose dezelfde dag nog komt", aldus Gerdi Verbeet, voorzitter van de raad van toezicht van NPCF, tijdens de uitreiking. 

Borstkankerzorg

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is het eerste ziekenhuis dat zich uitsluitend richt op borstkankerzorg: sneldiagnostiek, operatie en reconstructie, chemotherapie, nabehandeling psychosociale zorg en genetische counseling zijn allemaal in het ziekenhuis aanwezig. 

2 Reacties

om een reactie achter te laten

r. m. dalmijn

25 september 2014

Van Harte!!

Wim van der Meeren

29 september 2014

Dat is een felicitatie waard voor Jan van Bodegom en zijn mensen. Zo zie je waar passie en focus toe kunnen leiden.

Top