ACTUEEL

Utrechtse gemeenten kiezen nieuwe leverancier

De gemeenten Bunnik, De Bilt, Wijk bij Duurstede en Zeist gaan vanaf 1 januari 2015 in zee met Kersten Revalidatietechniek als nieuwe leverancier van hulpmiddelen zoals rolstoelen en scootmobielen. De gemeenten waren op zoek naar een nieuwe leverancier nadat zij het contract met aanbieder Welzorg niet hadden verlengd wegens problemen met de dienstverlening.

In juni 2014 werd besloten het contract met Welzorg op te zeggen omdat er teveel klachten waren over reparaties, de levertijden van hulpmiddelen en de bereikbaarheid van het bedrijf. De gemeenten hebben Welzorg verschillende boetes opgelegd voor in totaal 55.000 euro, maar de dienstverlening verbeterde niet voldoende.

Controle

De gemeenten verwachten dat met de nieuwe leverancier de kwaliteit van de dienstverlening wordt verbeterd. De dienstverlening van Kersten zal regelmatig door de gemeenten worden gecontroleerd. Kersten wordt vanaf 1 januari 2015 ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan de hulpmiddelen die inwoners via Welzorg hebben gekregen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top