ACTUEEL

Orthopedie-keten breidt uit naar Utrecht

Onder de naam Annatommie MC opent de gelijknamige keten van orthopedische centra op 1 november een nieuwe behandellocatie in Utrecht. Volgens Annatommie is de nieuwe locatie één van de modernste orthopedische operatiecentra van Europa.

Annatommie MC is volgens de initiatiefnemers het eerste medisch centrum dat volledig is gespecialiseerd in orthopedie, waar mensen met allerlei bewegingsklachten van diagnose tot aan herstel behandeld kunnen worden. Het centrum biedt onderdak aan een poli orthopedie, orthopedische chirurgie, een verpleegafdeling, een eigen afdeling fysiotherapie en een breed scala aan beeldvormende diagnostiek, zoals MRI, röntgen en echografie.

Doorverwijzen

Annatommie Utrecht is gevestigd op het bedrijventerrein Papendorp, onderdeel van Vinex-wijk Leidsche Rijn. Het centrum gaat functioneren als de vaste operatielocatie van de overige Annatommie-locaties in Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn en Rijkswijk. Patiënten die bij Annatommie een operatief behandeltraject doorlopen, worden voortaan vanuit hun regionale Annatommie-vestiging, doorverwezen geopereerd in Annatommie Utrecht. 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top