ACTUEEL

Nieuw toezicht op Diabetes Fonds

Per 1 september zijn Geert van der Horst en Tini Hooymans benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Diabetes Fonds. Zij volgen Paul Vergeer en Eduard Klasen op na afloop van hun zittingstermijn van acht jaar.

Dit heeft het Diabetes Fonds op 24 oktober bekend gemaakt. Van der Horst is verantwoordelijk voor de portefeuille patiëntenbelang en zal ook deel uitmaken van de auditcommissie van de raad van toezicht. Hooymans is verantwoordelijk voor de portefeuille wetenschap.

Van der Horst

Geert van der Horst (1961) is secretaris-generaal van de Unico Banking Group in Brussel, het samenwerkingsverband van coöperatieve banken in Europa. Tot voor kort vervulde hij tal van nevenfuncties in Nederland, waaronder nu nog voorzitter raad van toezicht S & L Zorg en lid raad van advies Avans+.

Hooymans

Tini Hooymans (1951) was tot recent lid van het raad van bestuur van TNO. Zij heeft tevens verschillende nevenfuncties, zoals bestuurslid Radboudumc en Radboud Universiteit, lid raad van toezicht Centraal Bureau Statistiek en lid van de Netherlands Academy of Technology of Innovation.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top