ACTUEEL

Prisma vernieuwt raad van bestuur

Prisma vernieuwt raad van bestuur

Met de benoeming van Jac de Bruijn tot lid van de raad van bestuur rondt de aanbieder van gehandicaptenzorg Prisma in de Waalwijk de vernieuwing van de bestuurlijke top af.

De Bruijn vult de plek op van toekomstig bestuursvoorzitter Jaap de Bruin, die op zijn beurt scheidend bestuursvoorzitter Peter Nouwens opvolgt. De nieuwe raad van bestuur is vanaf 1 januari in functie.  

De Bruijn (1956) is op dit moment hoofd behandeling binnen Prisma en wetenschappelijk docent aan de opleiding voor artsen (voor) verstandelijk gehandicapten (AVG) aan het Erasmus MC in Rotterdam. Hij is gz-psycholoog en rondde in 2005 een theologische studie af aan de Universiteit van Tilburg. Ook is De Bruijn bestuursvoorzitter van het expertisecentrum verstandelijke beperking en heeft hij diverse publicaties over mensen met een verstandelijke beperking en methodisch werken op zijn naam staan. Inmiddels is hij ruim dertig jaar werkzaam in de zorg, waaronder de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg.

Het officiële afscheid van Peter Nouwens is gepland in april 2015. Nouwens gaat zich onder meer toeleggen op werkzaamheden voor andere organisaties en zijn promotieonderzoek op de Universiteit van Tilburg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top