ACTUEEL

Carina Hilders is hoogleraar Medisch Leiderschap

Carina Hilders is per 1 november 2014 benoemd tot bijzonder hoogleraar Medisch Management en Leiderschap aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Hilders is verbonden aan de Academie voor Medisch Specialisten in instituut Beleid & Management van de Faculteit der Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. De Academie is een samenwerkingsverband tussen de Orde van Medisch Specialisten (OMS), VvAA, ledenorganisatie en dienstverlener voor zorgprofessionals en iBMG.

Medische zorg

Carina Hilders is gynaecoloog en directeur Medische Zaken in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Als medisch specialist richt zij zich op het bevorderen van optimale medische zorg voor de patiënt door de medische inhoud te verbinden met bestuurlijke, organisatorische, en financiële thema’s.

Verspilling

Daarvoor was zij stafvoorzitter van het Reinier de Graaf Gasthuis en voorzitter van de projectgroep Medisch Specialist 2015 vanuit de Orde van Medisch Specialisten. Naast de verschillende functies in het ziekenhuis, is zij tevens actief als voorzitter van het project ‘verspilling in de zorg’ in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top