ACTUEEL

Elkerliek benoemt nieuwe bestuurder

Elkerliek benoemt nieuwe bestuurder

Het Elkerliek ziekenhuis in Helmond heeft Jean-Pierre van Beers benoemd als lid van de raad van bestuur van. Hij volgt in deze rol Kees Wolse op, die las bestuurder is verkast naar het Kennemer Gasthuis/ Spaarne Ziekenhuis.

Van Beers (44) werkt momenteel als interim-directeur in het categorale ziekenhuis Dekkerswald. De afgelopen twee jaar heeft hij het expertisecentrum voor mensen met een chronische longziekte helpen voorbereiden op de toekomst door onder meer te zorgen voor een nieuwe zorgproductenportfolio en marktpositionering.

In 2009 startte Van Beers als interimmer in het Radboudumc. Daar werkte hij als directeur bedrijfsvoering van vijf laboratoria en voerde binnen het UMC verschillende complexe veranderingstrajecten uit als directeur van MijnZorgnet, adviseur ParkinsonNet en programmamanager ProstaatNet. In de jaren 2004 tot 2009 werkte Van Beers op interim-basis voor diverse gemeenten en rijksoverheden. Van Beers startte zijn carrière in 1993 bij de Koninklijke Marine als marineofficier.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top