ACTUEEL

Yolanda Kuin in raad van toezicht Laverhof

Yolande Kuin is per 1 januari benoemd tot lid van de raad van toezicht van Laverhof. Zij volgt Yvonne Bouwman-Bakker op, die sinds januari 2008 in de raad van toezicht zat.

Yolande Kuin is 64 jaar. zij is psychogerontoloog en gezondheidszorgpsycholoog. Zij was tot december 2014 werkzaam als universitair docent bij de sectie Ontwikkelingspsychologie en Psychogerontologie  aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij promoveerde op het onderwerp ‘Ondersteuningsgroepen voor ouderen: Hun betekenis voor de beleving van belangrijke gebeurtenissen’. Zij heeft gedurende haar loopbaan functies in de praktijk van de zorg voor ouderen gecombineerd met onderzoek en onderwijs. Ook was zij jarenlang actief in de beroepsvereniging van psychologen, met name op het gebied van de ouderenpsychologie. Tegenwoordig is zij voorzitter van de stichting PgD Expertise voor de Ouderenzorg en voorzitter van de Stichting Ombudsman voor Ouderen Vught.

Laverhof

Laverhof richt zich op de ondersteuning van ouderen uit de regio’s Heeswijk en Schijndel en de zorg voor religieuzen, behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J. en de Zusters van Liefde van Schijndel.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top