ACTUEEL

Drie nieuwe leden in raad van toezicht Intrakoop

Per 1 januari traden drie nieuwe leden toe tot de raad van toezicht van Intrakoop. Het zijn Anne Mulder, Jacqueline Joppe en Linda Boot.

Dat heeft Intrakoop, de inkoopcoöperatie voor de zorg bekend gemaakt. Jacqueline Joppe vertegenwoordigt in de raad de verpleeg- en verzorgingshuizen en Linda Boot de gehandicaptenzorg. Samen met Anne Mulder zijn zij tijdens een ledenvergadering door de Intrakoop-leden benoemd.

Voorzitter

Zij volgden Frank Staal, Jan Tromp en Durk Kooistra op. Hans den Hollander, lid raad van bestuur Tergooi, is sinds 1 januari voorzitter van de raad van toezicht. Bertine Lahuis, voorzitter raad van bestuur van Karakter, is nu vicevoorzitter en hoogleraar inkoopmanagement Jan Telgen blijft lid van de raad van toezicht.

Zorgverzekeringswet

Anne Mulder is lid van de Tweede Kamer en namens de VVD woordvoerder Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Van 2010 tot 2014 was hij woordvoerder Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zijn portefeuille bevatte onder meer de curatieve zorg en de zorgverzekeringswet. Jacqueline Joppe is voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Elde en vicevoorzitter van het bestuur van Actiz. Daarnaast is zij lid van de raad van toezicht bij GGZ-instelling Lievegoed. Linda Boot is bestuurder van Stichting Pameijer:

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top