HRM

HR-topvrouw VUmc versterkt Leeuwendaal

HR-topvrouw VUmc versterkt Leeuwendaal

HR-directeur Yolande van der Linden van het VUmc stapt over naar advies- en interim-bureau Leeuwendaal. Van der Linden gaat in haar nieuwe functie met name opdrachtgevers van Leeuwendaal ondersteunen met strategische HR-adviestraejcten, HR-implementatieprogramma’s en leiderschapsprogramma’s.

Douwe Wijbenga, directeur zorg en welzijn Leeuwendaal, is “blij en trots” met het aantrekken van Van der Linden. “Yolande is een aanzienlijke versterking. Zij is zeer ervaren en heeft haar sporen ruimschoots verdiend als het gaat om strategische HR-vraagstukken binnen complexe zorgorganisaties.”

Van der Linden kijkt er naar uit om haar VUmc-ervaring breder in te zetten. “Ik heb jarenlang met heel veel genoegen bij VU medisch centrum gewerkt”, aldus Van der Linden. “Het is een complexe zorginstelling en ik heb er ruime HR-managementervaring opgedaan. Nu vind ik het echter heel verleidelijk om mijn kennis en ervaring breder in te zetten en ook andere zorgorganisaties daarmee van dienst te zijn. Ik ken Leeuwendaal al heel lang. De integere, vakkundige en vernieuwende aanpak, zonder al te veel pretenties, past heel goed bij wie ik ben en bij mijn stijl van werken.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top