ACTUEEL

Inschrijving Innovatieprijs voor hulpmiddelen geopend

De inschrijving voor de Innovatieprijs 2010 van Vilans, het kenniscentrum langdurende zorg, en Firevaned, de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van revalidatiehulpmiddelen, is geopend. Tot 25 januari 2010 kunnen ontwerpen en ideeën voor mooie en gebruiksvriendelijke producten die mensen helpen om zelfstandig te leven worden aangemeld.

Drie prijzen

Vilans en Firevaned reiken een ideeënprijs, een studentenprijs en een productprijs uit. De eerste is voor iedereen met een goed idee voor een product op het gebied van zelfredzaamheid van mensen met een lichamelijke beperking. De studentenprijs is bedoeld voor studenten van ontwerp- en architectenopleidingen die een gebruiksvriendelijke en duurzame verpakking hebben ontwikkeld. Voor de productprijs komen alle bedrijven in aanmerking die recentelijk een gebruiksvriendelijk product op de markt hebben gebracht of dat gaan doen.

Op 3 juni 2010 maken Vilans en Firevaned de winnaars van de prijzen bekend. De winnaars ontvangen een fonds of een geldbedrag ter waarde van 5.000 euro.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top