ACTUEEL

Woonzorggroep Samen vernieuwt rvt

Marja van Wuijtswinkel en Frank Buskes zijn toegetreden tot de raad van toezicht van Woonzorggroep Samen. De twee zijn officieel vanaf 1 januari als toezichthouder actief bij de aanbieder van ouderenzorg in Schagen.

Klinisch psycholoog Marja van Wuijtswinkel (1959) werkt sinds 2005 bij de GGZ Friesland. Hier is zij momenteel naast klinisch psycholoog ook programmaspecialist van een FACT-team (Flexible Assertive Community Treatment).

Frank Buskes (1960) zet zich op dit moment in als interim-HRM-professional en strategisch adviseur voor verschillende organisaties en projecten. Hij vervulde verschillende leidinggevende en consultancyfuncties bij onder andere het VUmc, GGZ inGeest, RTL Nederland, Politie en KLM. Hij heeft specifiek ervaring in interim-management, projectmanagement, organisatie- en teamontwikkeling, verandertrajecten, reorganisaties, samenwerkingsverbanden, fusies en overnames.   

De rvt bestaat naast Wuijstswinkel en Buskes uit voorzitter Peter Leegwater, Ronald Bleeker, Dineke ten Hoorn Boer, Freek Korver en Marleen Butijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top