ACTUEEL

Zorgverzekeraar Eno benoemt commissarissen

De ledenraad van Eno zorgverzekeraar heeft ingestemd met de benoeming van Trienke Stellema en Bernard Arnold tot commissaris. De ondernemingsraad van Eno had eerder al een verklaring van geen bezwaar afgegeven.

Stellema en Arnold maken per 1 februari deel uit van de raad van commissarissen van Eno. Stellema is momenteel voorzitter van het Bestuur van het Fonds NutsOhra, een vermogensfonds voor kwetsbare groepen in de samenleving. Tot 2013 maakte zij deel uit van de raad van bestuur van het Kennemer Gasthuis. Daarvoor heeft zij verschillende directieposities vervuld binnen financiële dienstverlener ABN AMRO. Zij is verder voorzitter van de raad van commissarissen van Medisch Centrum Kinderwens, voorzitter van de raad van toezicht van Lidz (Lean in de zorg) en lid van de raad van commissarissen van Annatommie mc.

Arnold heeft ruime ervaring als (interim-)bestuurder en toezichthouder binnen de zorg en het openbaar bestuur. Op dit moment is Arnold bestuurder a.i. bij Plantein. In vaste dienst was hij onder meer bestuursvoorzitter van Hilverzorg en gemeentesecretaris in Almere. Arnold begon zijn loopbaan na zijn studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen bij Unilever waar hij diverse managementfuncties vervulde.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top