ACTUEEL

Oud-wethouder versterkt rvt Inovum

De raad van toezicht van Inovum is versterkt met Meta Jacobs-Haagen. Zij volgt Elske ter Veld op die sinds november 2006 lid was van de raad van toezicht van Inovum. Jacobs-Haagen is, evenals eerder Ter Veld, benoemd op voordracht van de centrale cliëntenraad van Inovum.

Jacobs-Haagen heeft ruime ervaring als mantelzorger en bestuurlijke ervaring binnen de VVD, de gezondheidszorg en de openbare dienstverlening in Flevoland. Zo was zij onder meer voorzitter van de cliëntenraad van een woonzorgcentrum, voorzitter van een klachtencommissie voor cliënten en personeel en bestuurslid van een platform cliëntenraden.

In de vier jaar dat zij wethouder was in Lelystad, was zij verantwoordelijk voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de maatschappelijke dienstverlening. Als politica maakte  ze zich sterk voor een bereikbare ouderenzorg met veel aandacht voor zelfredzaamheid. Onlangs is zij ook benoemd als lid van de raad van toezicht van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). Binnen de raad van toezicht van Inovum zal zij samen met Mirella Minkman de commissie zorg vormen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top