HRM

June Nods adviseur Nationaal Register

June Nods wordt per 1 februari 2015 benoemd tot adviseur van het Nationaal Register in Den Haag. Zij zal zich voornamelijk richten op het uitvoeren van zoekopdrachten voor commissarissen en toezichthouders in de (semi) publieke en de private sector. Dat heeft het Nationaal Register bekend gemaakt.

June Nods (1957) is een ervaren bestuurder in het semipublieke domein, laat het Nationaal Register weten. Sinds 2013 is zij actief als zelfstandig gevestigd adviseur. Daarnaast bekleedt zij diverse toezichthoudende functies, als commissaris bij Naviva, Vivium en TBS Kliniek Oldekotten. Daarvoor was zij interim bestuurder en programma-manager.

Nationaal Register is gespecialiseerd in de werving en selectie van professionele commissarissen en toezichthouders in de private en publieke sector. Daarnaast  voorziet Nationaal Register ook in bestuursleden van pensioenfondsen, brancheverenigingen en goede doelen. Partners in Nationaal Register zijn brancheorganisaties VNO-NCW, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren en de vakbonden FNV, CNV en MHP.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top