ACTUEEL

BN’ers aan de slag in de zorg

Onder het motto ‘Heel Holland Zorgt’ gaan bekende Nederlanders tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn tijdelijk in de zorg aan de slag. Het tv-programma wordt van 16 tot en met 20 maart twee maal daags uitgezonden op SBS6.

In het dagelijkse tv-programma is iedere dag het laatste nieuws te zien rond de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Met meer dan één miljoen mensen die in de zorg werken is ‘Heel Holland Zorgt’ volgens producent I Care Producties een toepasselijke titels

Bekende Nederlanders zoals Yes-R, Henny Huisman, Sebastiaan Labrie en Mirella van Markus lopen één dag mee met een organisatie en ontmoeten medewerkers om zo het werk in de zorg van dichtbij mee te maken. Daarnaast is een razende reporter elke dag onderweg op zoek naar verrassend nieuws.

‘Heel Holland Zorgt’ wordt uitgezonden tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Dit is een initiatief van zestien regionale werkgeversorganisaties die samenwerken in Stichting RegioPlus. Het tv-programma en de Nationale Week van Zorg en Welzijn wordt mogelijk gemaakt door Pearle opticiens, Schoonenberg, Well-Fair en Allin1 Mediaservice. Met hun steun willen deze betrokken de werknemers in de zorg een hart onder de riem steken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top