ACTUEEL

Verdachte moord Borst eerste keer gehoord

Bart van U., die verdacht wordt van de moord op Els Borst, wordt vandaag voor het eerst gehoord. Dat meldt RTL Nieuws op basis van een verklaring van zijn advocate. Volgens RTL Nieuws is Van U. nog altijd niet officieel aangehouden voor de moord.

Ruim drie weken geleden maakten politie en Openbaar Ministerie (OM) op een persconferentie bekend dat de 38-jarige Rotterdammer in beeld is als verdachte in de zaak-Borst. Eerder kon Van U. nog niet worden gehoord, omdat hij sinds begin januari in alle beperkingen in de gevangenis zat voor de moord op zijn zus Loïs. Die beperkingen, waardoor hij geen contact mocht hebben met de buitenwereld, zijn sinds dit weekend opgeheven, aldus RTL Nieuws.

Dat Van U. nog niet officieel als verdachte is aangehouden voor de moord op Borst, komt volgens zijn advocate Noëlle Pieterse doordat het OM eerst nader onderzoek wil doen. In de tussentijd zit Van U. vast voor de moord op zijn zus. Voor die zaak moet hij op 8 april voor het eerst voor de rechter verschijnen.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top