ACTUEEL

Toine van Bijsterveldt interim-directeur MDCA

De raad van commissarissen van het Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (MDCA) heeft besloten Toine van Bijsterveldt per 6 februari 2015 te benoemen tot interim directeur.

Voormalig directeur Rob Jansen is tot 1 mei adviseur van het MDCA. Toine van Bijsterveldt vervult de rol van algemeen directeur tot een definitieve opvolger voor Rob Jansen is gevonden.

Van Bijsterveldt heeft ruime ervaring als interim manager in gezondheidszorg, jeugdzorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening, onder andere als directeur bestuurder van een medisch microbiologisch laboratorium.

Van Bijsterveldt:

"De gezondheidszorg in Nederland, en daarbinnen de medische diagnostiek, is volop in beweging. Politiek en financiën spelen daarin een grote rol. De zorgverzekeraars, de behandelende artsen en hun patiënten vragen goede diagnostiek en betere dienstverlening tegen lagere prijzen. MDC Amstelland heeft een goede positie en een goede reputatie. Ik verheug me op de samenwerking met iedereen die het MDCA een warm hart toedraagt. Samen zullen we de volgende stap zetten." 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top