ACTUEEL

Diana Monissen voorzitter Stichting Ik Kies Bewust

Diana Monissen wordt de nieuwe voorzitter voor de Stichting Ik Kies Bewust. Monissen neemt de rol over van Clémence Ross, die in het najaar van 2014 is afgetreden en voorzitter is geworden van Choices International.

Monissen is nog tot juni 2015 bestuursvoorzitter bij De Friesland Zorgverzekeraar en vervult daarna eenzelfde functie bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. In het verleden was ze onder andere bestuurslid bij zorgverzekeraar Agis en directeur-generaal curatieve zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Monissen is blij met haar benoeming tot voorzitter van Stichting Ik kies Bewust, zo meldt VMT: "Ik heb erg veel zin om mij in te zetten voor het Vinkje. Vanuit de brede MVO-gedachte zie ik dat ook in de zorg gezonde voeding een steeds belangrijkere rol speelt, naast bijvoorbeeld bewegen. Mensen kiezen steeds meer voor een gezondere lifestyle en zij worden bewuster van de effecten van gezonde voeding. Stichting Ik Kies Bewust speelt daarin een belangrijke rol."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top