ACTUEEL

Nieuwe partner zorg bij adviesbureau APE

Natasja Bovee is benoemd tot partner/directeur Gezondheidszorg bij een onderzoeks- en adviesbureau APE. In die functie zal zij zich bezighouden met onderzoek en advies in de zorgsector.

Bovee is opgeleid tot biomedisch wetenschapper en heeft ervaring in management consultancy bij Accenture. Haar advieservaring ligt zowel in de private sector als in de publieke sector en opdrachtgevers, variërend van banken tot de Raad voor de Kinderbescherming. Tot voor kort heeft zij als manager zorg innovaties in het Rijnland Ziekenhuis geleid voor diverse medisch specialismen en zich verdiept in financiën in de zorg.

Economische vraagstukken

Bij het Rijnland Ziekennhuis heeft Bovee de ambitie ontwikkeld om zich verder te verdiepen in economische vraagstukken in de gezondheidszorg. Dit gaat ze dan ook doen bij APE, dat gespecialiseerd is in economische vraagstukken in de publieke sector. APE adviseert op het gebied van effecten van nieuw beleid en evalueert dit, ondersteunt (semi-) overheden bij het budgetteren van uitgaven aan publieke voorzieningen en verricht doelmatigheidsonderzoek door middel van benchmarking.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top