ACTUEEL

Zorghotel Jagtlust opent deuren in ‘s Graveland

Zorghotel Residentie Jagtlust in ’s Graveland heeft op 1 september zijn deuren geopend. De officiële opening van het kleinschalige, luxe zorghotel in historische omgeving heeft op zaterdag 26 september plaats gevonden. Zelfstandig thuis wonende ouderen, gehandicapten, mensen die ontslagen zijn uit het ziekenhuis, maar ook vakantiegangers kunnen terecht in het zorghotel.

‘Feestelijk oud worden’

Zorghotel Residentie Jagtlust wil de leemte tussen de ziekenhuisomgeving en de zelfstandige situatie thuis vullen. Het zorghotel ligt in een bosrijke omgeving met een terras en landgoedtuin met theekoepel. Er zijn tien kamers en in totaal twaalf bedden. Directeur Peter Holst: “Oud worden in een dergelijke omgeving zal weer een feestje worden in plaats van de huidige grootschalige dramatische opvang in de zorginstellingen.” De kosten van verblijf en zorg worden, afhankelijk van de indicatie van de gast, deels vergoed door de zorgverzekering, de AWBZ of uit het pgb-budget.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Research Paper Style

24 oktober 2012

Start your research paper accomplishing and do not get know how to complete it? Worry not, simply buy the online essay Online and be assured that your creative writing essay are composed by experts.

Top