Tech

Máxima MC kiest voor digitaal platform van EMC

Het Máxima Medisch Centrum uit Veldhoven gaat met EMC in zee voor de ontwikkeling van een nieuw digitaal informatieplatform. Samen met IT-partner Acknowledge bouwt EMC een nieuw platform waarmee het Máxima Medisch Centrum (MMC) voldoet aan alle huidige en toekomstige eisen met betrekking tot technologie, wet- en regelgeving en data-opslag, zo meldt het ziekenhuis.

Het platform moet zorgen voor lagere kosten, meer flexibiliteit, meer inzicht in verbruik en kosten, minder storingen en meer efficiëntie voor zowel IT als management als specialisten die in het ziekenhuis werken, aldus het MMC.

"De groei van data gaat hard, omdat steeds meer systemen gegevens genereren die niet alleen moeten worden opgeslagen, maar steeds vaker ook razendsnel geanalyseerd moeten worden", zegt Rob Aerts, hoofd ICT van het Máxima Medisch Centrum. "Dit betekent dat de druk op de beheerders van onze opslagsystemen enorm is toegenomen. Wij kwamen tot de conclusie dat we ons storage-model op een andere manier moesten gaan vormgeven om goede kwaliteit en service te kunnen blijven garanderen aan onze klanten en tegelijkertijd een basis te ontwikkelen voor innovatieve toepassingen in de toekomst."
 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top