ACTUEEL

Florence, Fundis en WZH melden nieuwe onderneming

Stichting Zorggroep Florence, Stichting Fundis en Stichting WoonZorgcentra Haaglanden willen samen een nieuwe onderneming starten. Ze hebben de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor een joint venture.

De bedrijven willen samen wijkverpleegkundige zorg leveren. De ACM beoordeelt de melding en onderzoekt of er na de joint venture nog voldoende concurrentie overblijft. De toezichthouder laat binnen vier weken na ontvangst van de melding weten of de joint venture door mag gaan.

Florence, Fundis en WoonZorgcentra Haaglanden maakten in februari al bekend een coöperatie van onafhankelijke wijkverpleegkundigen en betrokken zorgaanbieders op te richten per 1 april. Dit lijkt een voorschot te zijn geweest op het voornemen om een nieuwe onderneming te starten.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Syl Krul

7 mei 2015

En wie zijn de grootste Zeurggraaiers in Den Haag? De volgende vijf 'bestuurders' zijn genomineerd:

- Dhr De Glint, bestuurder van Woonzorgcentra Haaglanden (WZH) met een inkomen van 239.938 euro. [U weet wel, de 'Waterhof' waar mevr. van Rijn 'woont' en hysterica Dupuis [VVD 1e kamer] bijbeunt. I.M. Ben Oude Nijhuis
- Dhr Valk, voorzitter Raad van Bestuur Parnassia Groep met een inkomen van 262.879 euro.
- Dhr Hendriks, Raad van Bestuur Bronovo met een inkomen van 206.647 euro.
- Dhr Van Geest, bestuurder Florence met een inkomen van 234.606 euro.
- Dhr Benschop, directeur van DUWO met een inkomen van 239.728 euro.

De inkomens van de bestuurders zijn bepaald aan de hand van de jaarverslagen uit 2013.

Nu er kortingen dreigen maar weer eens fuseren? Daar wordt de ZIN niet beter van. Klanten in de zeik, werknemers uitgeknepen, en deze heren teren volvet op andermens ellende.

Top