ACTUEEL

Nieuwe bestuursleden starten bij NMa

Henk Don en Jaap de Keijzer zijn per 1 oktober gestart als bestuursleden van de Nederlandse Mededingingautoriteit (NMa). Don en De Keijzer volgen René Jansen en Gert Zijl op. Hun bestuurstermijn is verstreken.

Loopbaan Don

Don is verantwoordelijke voor het algemeen mededingingstoezicht. Voorheen was Don voorzitter van de adviesraad van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Sinds 2006 was hij hoogleraar Econometrie en Economisch Beleid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarvoor was hij onder meer directeur van het Centraal Planbureau.

Loopbaan De Keijzer

De Keijzer zal zich richten op de energie- en vervoersregulering. Hij was sinds 1998 compagnon bij De Brauw Blackstone Westbroek N.V. te Amsterdam en van 2001 tot 2005 was hij hier bestuursvoorzitter. De Keijzer is sinds 1989 als advocaat werkzaam.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze nieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top