Tech

Bohn Stafleu van Loghum lanceert BSL Connect

Uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum (BSL) heeft BSL Connect gelanceerd. Deze online dienst maakt content van zorg- en onderwijsinstellingen gemakkelijk toegankelijk en doorzoekbaar vanuit bestaand intranet, elektronische leeromgeving of portal.

De uitgeverij kiest er bewust voor haar publicaties niet alleen via een eigen platform aan te bieden, maar instellingen te faciliteren BSL-producten te ontsluiten via hun eigen systeem. Op die manier ontstaat de best denkbare vrijheid voor afnemers, volgens BSL een belangrijk novum in de internationale uitgeverswereld. Voor onderwijsinstellingen die (ook) boeken voorschrijven, geldt dat studenten BSL-publicaties ook eenvoudig persoonlijk en rechtstreeks kunnen aanschaffen en betalen via BSL Connect.

Met BSL Connect introduceert BSL een abonnementsgebonden, cross-mediaal totaalpakket van gespecialiseerde uitgaven, die via verschillende publicatievormen en mediatypen te raadplegen zijn. Inmiddels zijn tien cross-mediale totaalpakketten voor zorgprofessionals en studenten gelanceerd. BSL Connect zorgt ervoor dat vakinformatie, nascholing en leermiddelen via de eigen elektronische leeromgeving, intranet of portal eenvoudig bereikbaar en doorzoekbaar zijn voor zorgverleners en studenten.

Open systemen

Algemeen directeur Yvonne Campfens: 'Van oudsher ondersteunen wij zorgprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Naast ons aanbod aan boeken, tijdschriften en congressen, breiden we onze digitale media voortdurend uit. Het exclusieve aan ons concept is dat wij geloven in 'open systemen', waarmee we ervoor zorgen dat onze content langs vele wegen beschikbaar is en kan worden gebruikt.'

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top