Finance

Euro-Asia geïnteresseerd in failliet Simed International

Euro-Asia (Hk) International is geïnteresseerd in de Nederlandse tak van Simed, Simed International B.V. De curator van het failliete bedrijf bevestigt in gesprek te zijn met Euro-Asia over delen van de buitenlandse portefeuille van Simed.

Euro-Asia wordt geleid door de Australisch-Chinese zakenvrouw Lydia Long. Long maakte bekend dat zij eigenaar is van Simed Inc (Amerika) en Simed Gmbh (Duitsland), maar volgens de curator is dit nog niet helemaal rond en gaat het om lege vennootschappen.

Staf

Long zegt Chinese fondsen te willen zoeken om het bankroete Simed over te nemen, niet alleen om de financiële problemen van het bedrijf op te lossen, maar ook om de zaken wereldwijd uit te breiden. Long zou ook de voormalige Simed-staf willen meenemen. Volgens Euro-Asia zijn verschillende partijen geïnteresseerd in de aankoop van Simed International B.V.

20 ziekenhuizen

Euro-Asia (HK) International LTD is in 1997 opgericht en is actief op het gebied van internationale handel en de internationale financiële markt. Euro-Asia en Simed werkten dertien jaar samen. Samen met Simed International B.V. verwezenlijkte Euro-Asia meer dan twintig ziekenhuizen in China. Simed International ontwerpt en bouwt wereldwijd ziekenhuizen en andere medische voorzieningen en zorgt ook voor de inrichting.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top