ACTUEEL

Merem heeft nieuwe rvb-voorzitter benoemd

Susanne van Vegten is begonnen als voorzitter van de raad van bestuur van Merem Behandelcentra, aanbieder van specialistische revalidatie en behandeling van chronische aandoeningen. Ze volgt Sjoerd Vegter op, die met pensioen gaat.

Susanne van Vegten heeft gewerkt bij Philips (consumer health care) in verschillende managementfuncties. Ze zal haar commerciële ervaring inzetten om te anticiperen op de veranderingen in de zorg, samen met haar medebestuurder Gerard Hoogvliet. "De combinatie van een bestuurder met een zorgachtergrond en één met ervaring in het bedrijfsleven leidt tot een win-winsituatie", verwacht Van Vegten.

Merem Behandelcentra bestaat sinds 2010 uit Behandelcentrum Heideheuvel, het Nederlands Astmacentrum Davos en Revalidatiecentrum De Trappenberg. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij Merem terecht voor specialistische revalidatie en behandeling van chronische (long-)aandoeningen. Behandelcentrum Heideheuvel is daarnaast gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met ernstig overgewicht (morbide obesitas).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top