ACTUEEL

Mediq Medeco wint Intrakoop Beste Leverancier Award

Mediq Medeco heeft de Beste Leverancier Award 2015 voor de zorg gewonnen. De prijs is ingesteld door Intrakoop, de inkoopcoöperatie van zorgorganisaties in Nederland met 600 aangesloten leden.

De award, die dit jaar voor het eerst is uitgereikt, is gebaseerd op ruim 2.400 beoordelingen van zorgorganisaties over leveranciersprestaties. Intrakoop wil met de award benadrukken hoe belangrijk een goede samenwerking tussen zorgorganisaties en leveranciers is voor de kwaliteit van zorg.

Peter de Regt, marktmanager zorginstellingen van Mediq Medeco, ontving de award tijdens het jaarcongres van Intrakoop uit handen van Frank Kaptein, directeur/bestuurder van de inkoopcoöperatie voor de zorg. 

"Leveranciers ondersteunen zorgorganisaties bij hun processen en hebben daarmee een belangrijke invloed op de kwaliteit van de zorg", zei Kaptein. "Onze ervaring is dat leveranciers graag meedenken met zorgorganisaties over de beste oplossing en dat gaat verder dan het kostenplaatje. De winnaar en genomineerden zijn daar goede voorbeelden van."

Prestatiemeting

De prestaties van leveranciers worden inzichtelijk met de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting (LPM). In 2011 is gestart met de eerste metingen en beoordelingen door zorgaanbieders: sindsdien zijn er 8.500 metingen verricht.

In de afgelopen twaalf maanden hebben leden van Intrakoop ruim 2400 beoordelingen gegeven via de LPM. Uit deze beoordelingen kwamen uiteindelijk drie leveranciers als beste uit de bus, die werden genomineerd voor de Intrakoop Beste Leverancier Award 2015: Van Gansewinkel (Afvalverwijdering), King Nederland (Horeca- en huishoudelijke artikelen) en Mediq Medeco (Medische groothandel).

De laatste firma heeft de award gewonnen dankzij de hoogste algehele waardering. King Nederland scoorde hoog op de bereikbaarheid van de helpdesk en de kwaliteit van de eigen label producten. Van Gansewinkel onderscheidde zich door hun deskundigheid bij inhoudelijke vragen en ook de bereikbaarheid van de helpdesk.

Winnaar Mediq Medeco, leverancier van verbruiksgoederen en apparatuur en de daarbij behorende disposables, werd heel goed beoordeeld op behulpzaamheid en de breedte van het assortiment.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top