ACTUEEL

Guus van Weelden vertrekt bij Florence als bestuurder

Guus van Weelden legt per 30 november zijn functie als voorzitter van de raad van bestuur van zorgaanbieder Florence neer. Hij start op 1 december als voorzitter van de raad van bestuur bij de GGz Breburg Groep in Rijen. Wie Van Weelden bij Florence opvolgt, is nog onbekend.

Ontstaan Florence

Van Weelden is sinds 2003 voorzitter van de raad van bestuur van Florence. Florence is ontstaan uit een fusie van Zorggroep Horst en Vlietstreek, Stichting Zorginstellingen Rijswijk, Jonker Frans, Stichting Haagse Hervormde Bejaardenzorg en de Stichting Katholieke Verpleging en Verzorging, waarvan Van Weelden voorheen bestuurder was.

Guus van Weeldem

Van Weelden deed in 1984 zijn eerste leidinggevende ervaring op in wijkgezondheidscentrum De Akkers in Spijkenisse. Daarna was hij algemeen directeur van Thuiszorg Nieuwe Waterweg-Noord (1988-1998), directeur algemene zaken van gehandicaptenzorginstelling De Compaan in Den Haag (1998-2001) en bestuurder van ouderenzorginstelling KVV in Den Haag (2001-2003).

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top