ACTUEEL

Werner Brouwer nieuwe voorzitter TOPGGz

Het bestuur van de Stichting Topklinische GGz (TOPGGz) heeft Werner Brouwer benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij is al langer betrokken bij TOPGGz vanwege zijn rol in de Stuurgroep van het project 'kosteneffectiviteit van topklinische ggz'.

Werner Brouwer is hoogleraar Gezondheidseconomie aan en voorzitter van het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is ook verbonden aan het institute for Medical Technology Assessment van de EUR. Daarnaast is hij onder meer lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van het Zorginstituut Nederland en lid van het Expert Panel on Effective Ways of Investing in Health van de Europese Commissie.

De vorige voorzitter van TOPGGz was Peter van Lieshout. Hij volgde in maart 2014 Kim Putters op, die vertrok omdat hij directeur werd van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Van Lieshout stapte echter in juni van datzelfde jaar al op, volgens een woordvoerder van TOPGGz omdat de invulling van de functie niet overeen bleek te komen met wat hij ervan had verwacht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top