ACTUEEL

VWS en Vilans lanceren ‘In voor zorg!’

Het ministerie van VWS en Vilans, kenniscentrum langdurende zorg, lanceren het stimuleringsprogramma ‘In voor zorg!’ voor organisaties in de langdurende zorg. Het programma loopt van oktober 2009 tot en met 2012.

Toekomstbestendig

Doel van het programma is organisaties in de langdurende zorg toekomstbestendig te maken door bestaande verbeteractiviteiten te stimuleren en aan te vullen. Met ‘In voor zorg!’ moeten organisaties meer klantgericht en vraaggericht te werk gaan, maar ook doelmatig werken.

Ondersteuning

Via het programma krijgen organisaties ondersteuning met kennis, instrumenten en inzet van deskundige adviseurs. In eerste instantie wordt er een organisatiediagnose op maat gemaakt. Dit mondt uit in een plan van aanpak dat de organisatie met hulp van een expert van het programma opstelt. De organisatie wordt vervolgens ondersteund bij de implementatie van kennis. Meer informatie is beschikbaar op de site van In voor zorg!’.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze nieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top