Tech

Softwarespecialist Unit4 scherpt focus op zorg aan

Bedrijfssoftwarespecialist Unit4 verstevigt de focus op de zorgsector. Met een breed pakket van digitale oplossingen wil Unit4 met name bijdragen aan vergroting van de samenhang in het zorgaanbod in de VVT en gehandicaptenzorg.

Unit4 ziet de Nederlandse gezondheidszorg als één van de belangrijkste markten met een grote groeipotentie. Unit4 bedient vooral zorgorganisaties in de Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) en gehandicaptenzorg. Meer dan 150 zorgorganisaties maken gebruik van oplossingen van Unit4.

Drive

Om de scherpere focus op de zorg in de praktijk waar te kunnen maken heeft Unit4 de teams business development en sales uitgebreid. Ingrid van der Hoek is aangesteld als business development manager en het salesteam is versterkt met Wilco van Dijk, Jurgen Reimert en Liesbeth Stegehuis. Met de uitbreiding wil Unit4 relaties met bestaande klanten intensiveren en nieuwe zorgorganisaties aantrekken.

Unit4 profileert zich hierbij nadrukkelijk als ‘ICT-partner met kennis van zorgorganisaties'. “Ik ken de behoeften van raden van bestuur in de zorg”, zegt Ingrid van der Hoek. “Het is een persoonlijke drive om samen met hen na te denken over oplossingen die een bijdrage leveren aan de ambities en doelstellingen van zorgorganisaties.” Behalve op eigen expertise kan de zorgtak van Unit4 terugvallen op de kennis van een internationaal opererend moederbedrijf. Wereldwijd telt Unit4 4000 werknemers en genereert het bedirjf een jaaromzet van 500 miljoen euro.  

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top