ACTUEEL

Dichterbij completeert directie met Embregts

De directie van het behandelcentrum Specialistische Zorg van Dichterbij is vernieuwd. Petri Embregts en Paul Trommelen hebben interim-directeur Jan Vlassak opgevolgd, die als aan het was verbonden. Dit meldt Zorgmarkt.

Directeur Behandelinnovatie en Wetenschap

Petri Embregts is op 1 september 2009 gestart als directeur Behandelinnovatie en Wetenschap van Dichterbij. Embregts is daarnaast lector 'Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking' aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Voorheen was ze onder meer coördinator van het Meldpunt LVG Noord-Brabant en Limburg, hoofdopleider van de GZ opleiding Kinder-en Jeugd bij SPON Postdoctorale opleidingen.

Directeur Specialistische Zorg

Paul Trommelen is op 1 juli 2009 aangetreden als directeur Specialistische Zorg.  Trommelen is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij bureaus jeugdzorg, zorginstellingen en indicatieorganen. Daarnaast heeft hij diverse opdrachten uitgevoerd op het gebied van van Wmo-beleidsontwikkeling, organisatieadvies en interimmanagement in de zorgsector vanuit zijn eigen bureau Atcare. Trommelen is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog en volgt momenteel de masteropleiding 'Public management and policy'. In het verleden is heeft hij zich beziggehouden met zorgvernieuwing, reorganisaties en indicatiestelling in de gehandicaptensector.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top