ACTUEEL

WIJeindhoven benoemt nieuwe bestuurder

Jeanny van den Berg treedt per 1 september in dienst als algemeen bestuurder en bestuursvoorzitter van WIJeindhoven. Ze is op dit moment nog directeur van Bijzonder Jeugdwerk (BJ).

Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

Van den Berg is unaniem voorgedragen door de selectiecommissie die bestond uit: wethouder Lenie Scholten (zorg, welzijn en armoedebeleid), een directieraadslid van de gemeente Eindhoven, een teamleider en een generalist van WIJeindhoven, en een bewoner van Eindhoven. Het college van burgemeester en wethouders (college van B en W) heeft ingestemd met de benoeming.

WIJeindhoven is een stedelijk netwerk voor mensen met problemen, bestaande uit zeventien zorg- en welzijnsinstellingen. Het college van B en W heeft op 16 juni 2015 besloten om de Stichting WIJeindhoven op te richten. Die heeft tot doel om de WIJteams onafhankelijk te laten functioneren in de brede context van het sociale domein. In alle Eindhovense wijken zijn tegenwoordig WIJteams actief die aan de keukentafel het gesprek aangaan met bewoners om hen te ondersteunen bij hun vragen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top