ACTUEEL

DrieGasthuizenGroep sluit twee verzorgingshuizen

De verzorgingshuizen de Paasberg en Huis en Haard in Arnhem gaan sluiten. Waarnemend directeur/bestuurder van Matthie van Merwerode van het woonbedrijf van de DrieGasthuizenGroep (DGG) heeft dit dinsdag 7 oktober bevestigd in De Gelderlander.

Vervanging van verzorgingshuizen

Volgens Van Merwerode voldoen de verzorgingshuizen niet meer aan de huidige eisen. DGG wil de twee verzorgingshuizen vervangen door drie kleinere zorgcomplexen in Arnhem-Noord. Deze complexen moeten als uitvalsbasis voor extramurale zorg dienen. In de complexen komen ook steunpunten van de Stichting Welzijn Ouderen Arnhem. DGG wil er op deze manier voor zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen.

Locaties zorgcomplexen

De nieuwe zorgcomplexen wil DGG op de locatie van de Paasberg, in Klarendal en op de plek van de Verrijzeniskerk realiseren. Merwerode in De Gelderlander: "Wij zijn in overleg met partners als woningbouwcorporaties. En we willen omwonenden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Er staat nog niets vast, behalve dat de Paasberg en Huis en Haard binnen enkele jaren dichtgaan."

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top