ACTUEEL

Kromhout verlaat Zorgpartners Midden-Holland

Janneke Kromhout treedt per 1 april 2010 af als lid van de raad van bestuur van Zorgpartners Midden-Holland. Vanaf dat moment is er een tweehoofdige raad van bestuur bestaande uit voorzitter Herman Blom en lid van de raad van bestuur Simon de Jong.

Beoordeling topstructuur

De raad van toezicht heeft op advies van Kromhout besloten over te gaan naar een tweehoofdige raad van bestuur. De functie van Kromhout zal zodoende niet opnieuw ingevuld worden. Zorgpartners Midden-Holland heeft de topstructuur opnieuw beoordeeld toen bleek dat Gerrit Jan Blankemeijer zou vertrekken. Er is besloten dat bijvoorbeeld de portefeuille facilitair, nu de organisatie in een rustiger vaarwater is geraakt, ook kan worden ondergebracht in een managementfunctie. Kromhout blijft betrokken bij de oprichting en inrichting van het bedrijfsbureau voor facilitair en vastgoed. Het bedrijfsbureau moet volgens Kromhout stevig verankerd raken in de organisatie.

Benoeming Blom

Blom is per 1 januari 2010 benoemd tot voorzitter. Hij volgt Blankemeijer op die na twintig jaar met pensioen gaat. Blom was gedurende zeven jaar directeur-bestuurder bij Thuiszorg De Friese Wouden in Drachten.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top