ACTUEEL

Croes interim directeur Care bij Zorgsaam

Wim Croes is op interim basis benoemd als directeur Care van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Croes start per direct en blijft in principe tot januari 2016. Dit meldt Zorgsaam.

Wim Croes zal zich richten op het gezond maken van de ouderenzorg en thuiszorg. Ook zal hij de fusie van ZorgSaam Care met Curamus verder voorbereiden.

LOC

Wim Croes heeft veel ervaring in raad van bestuur en toezicht functies in de publieke sector. Hij heeft bovendien ervaring met reorganisaties en fusietrajecten. Zo was hij van mei tot en met december 2014 interim bestuurder bij LOC Zeggenschap in zorg en leidde hij van oktober 2013 tot augustus 20154 op interim basis thuiszorgorganisatie Stichting de Wielborgh.

Croes maakt geen deel uit van de Raad van Bestuur, maar is na de splitsing van ZorgSaam, wel de beoogd tijdelijk bestuurder van ZorgSaam Care. De adviesorganen van ZorgSaam hebben positief geadviseerd over de benoeming.

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Marthijn Laterveer

14 juli 2015

Wim, ik wens jou een goede en succesvolle tijd bij ZorgSaam. Uit ervaring bij LOC weet ik dat je een krachtig bestuurder bent, die prettig en menselijk is in de samenwerking. Waarbij je ook niet bang bent moeilijke knopen door te hakken als dat nodig is. LOC heb je in ieder geval geholpen om met een geheel nieuw elan verder te gaan. Dat wens ik de cliënten en medewerkers van ZorgSaam ook toe!
Marthijn Laterveer, coördinator LOC Zeggenschap in zorg

Top