ACTUEEL

Oogartsen Flevoziekenhuis stappen op

Het Flevoziekenhuis gaat nieuwe oogartsen aantrekken. Drie van de vier oogartsen vertrekken per 1 januari 2016, wegens een verschil van mening over de koers. Van een vierde arts was al eerder bekend dat zij bij een ander ziekenhuis gaat werken.

"De oogartsen wilden om diverse redenen een samenwerking onderzoeken met een specifieke, concurrerende partij op een grotere locatie buiten het Flevoziekenhuis", aldus het Flevoziekenhuis. Onbekend is welke concurrerende partij dat is. "De raad van bestuur vindt dit vanuit het totale belang van patiënten en het Flevoziekenhuis onverstandig. De drie oogartsen hebben hieruit de conclusie getrokken dat zij het ziekenhuis per 1 januari 2016 verlaten." Het ziekenhuis betreurt het vertrek van de oogartsen.

Patiënten kunnen voor alle oogheelkundige zorg bij het Flevoziekenhuis terecht. Tot 1 januari 2016 kunnen zij een afspraak maken met hun huidige oogarts. Daarna krijgen patiënten een andere oogarts. Het ziekenhuis gaat de komende tijd op zoek naar nieuwe oogartsen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top