ACTUEEL

Home Instead opent Amsterdamse vestiging

Home Instead Thuisservice opent een vestiging in Amsterdam per 1 september. Dit wordt de tiende vestiging in Nederland van de thuisserviceorganisatie.

De vestiging in Amsterdam zal worden gerund door twee franchisenemers: het echtpaar Belinda en Edwin Wenink. Zij zeggen te beschikken over "meer dan twintig jaar ervaring en expertise in het leveren van zorg en diensten aan senioren." Belinda heeft gewerkt in de directe cliëntenzorg, onder meer bij Cordaan, zowel in uitvoerende functies als in het management. Edwin heeft gewerkt in de facilitaire ondersteuning, van uitvoerend tot directie.

Home Instead Thuisservice bestaat sinds 2011 en is de Nederlandse tak van het van oorsprong Amerikaanse Home Instead Senior Care. Dit concept wordt wereldwijd in zeventien landen aangeboden door ruim duizend franchisenemers. Home Instead Thuiszorg biedt haar cliënten praktische hulp en persoonlijke verzorging, zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Eerder opende de organisatie vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Eemland, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Zeist en Zuid-Kennemerland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top