ACTUEEL

Coloriet benoemt nieuwe leden in raad van toezicht

Marjolein Brüning en Marja van der Ploeg zijn per 1 september 2015 benoemd als lid van de raad van toezicht van Coloriet.

Marjolein Brüning is directeur bij Vivium Zorggroep. Zij wordt lid van de kwaliteitscommissie van Coloriet en volgt hiermee Yvonne Heijnen op, die na acht jaar aftreedt als lid van de raad van toezicht (rvt). Het andere nieuwe rvt-lid wordt Marja van der Ploeg. Zij is zelfstandig adviseur en coach met ruime ervaring op het gebied van dienstverlening en facility management. Ze is vanuit de Raad van Toezicht, en op bindende voordracht van de cliëntenraad, benoemd tot lid van de kwaliteitscommissie. Heijnen volgt Willem van Prooijen op die na acht jaar aftreedt als lid van de rvt.

Coloriet is gespecialiseerd in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. De zorgaanbieder ondersteunt mensen zodat zij hun leven kunnen leiden zoals ze dat graag willen. De instelling bedient meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, en heeft ruim 1000 medewerkers in dienst én kan 500 vrijwilligers inschakelen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top