ACTUEEL

Willem den Hartog nieuwe bestuurder Koraal Groep

Willem den Hartog start op 1 november als voorzitter van de raad van bestuur bij de Koraal Groep te Sittard. Hij volgt Chrik Diemel op in deze stichting die werkt voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale belemmering in Limburg en Noord-Brabant.

Rijnland Zorggroep

Willem den Hartog komt van Rijnland Zorggroep waar hij vanaf 2004 lid van de raad van bestuur is geweest. Wie hem opvolgt is nog niet bekend. Marie Molenaar, een van de leden van de raad van bestuur, neemt zijn functie tijdelijk over.

Loopbaan Den Hartog

Daarvoor was hij onder meer directielid van het Kwaliteitsinstituut voor de Gezondheidszorg CBO. De Hartog is fysiotherapeut, afgestudeerd als organisatiesocioloog en volgde masteropleidingen in Health Administration en Change Management aan de universiteiten van Tilburg en Utrecht.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top