ACTUEEL

Evean wint prestigieuze business-award

Zorgorganisatie Evean in Purmerend is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de thuiszorgbranche. Evean heeft zich volgens de Nominatiecommissie in de loop van de jaren ontwikkeld tot een toonaangevende zorgorganisatie met een zeer sterke positionering in haar werkgebied.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Evean een van de leidende en meest innovatieve zorgzorginstellingen met een zeer breed assortiment aan diensten. Ook maakt Evean gebruik van innovatieve instrumenten zoals iPads om contact tussen klant en hulpverlener te bewerkstelligen, een elektronische medicijndispenser (Medido), of een heupapp waarmee mensen zo goed mogelijk voorbereid hun operatie ingaan.

Slimme innovatie

De jury prijst met name Eveans prestaties op het gebied van de thuiszorg, waar de aanbieder – door slimme innovatie en continue doorontwikkeling – haar dienstenassortiment uitstekend heeft toegesneden op de wensen van de cliënten. “Een voorbeeld van die innovatieve diensten is de Thuispluskoffer, gevuld met allerlei tijdelijke oplossingen zoals een bed-mat met sensor, een rookmelder en een mobiel personenalarmeringssysteem. Of denk aan Beeldzorg, waarmee cliënten via een iPad eenvoudig beeldcontact kunnen leggen met een verpleegkundige of hulpverlener”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie in eMerce. “Hierdoor worden mensen ondersteund in hun zelfredzaamheid en wordt hun afhankelijkheid van zorg uitgesteld.”

Samenwerking

Een pluim was er ook voor de vele vormen van samenwerking die Evean zoekt. “Evean werkt nauw samen met alle denkbare partijen als gemeentelijke diensten, huisartsen, verzekeraars en specialisten en is een duidelijke partner in de zorgketen”, aldus Zwaan. “Veelal is er sprake van maatwerk, en dan komt het erop aan dat je je goed verdiept in de wensen van de klant om samen een optimale oplossing te bedenken.”

Evean bestaat sinds 2001, na de samenvoeging van Zorg Zaanland en Zorg en Wonen Zaanstreek/Waterland. Evean beschikt over circa 4100 medewerkers en is actief in Noord-Holland. Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top