HRM

Directeur neemt afscheid van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt

Rick ter Stege neemt op 1oktober 2015 neemt afscheid van ZorgZijn Werkt, werkgeversvereniging voor de zorg- en welzijnsector in Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Ter Stege heeft bijna twaalf jaar gewerkt voor ZorgZijn Werkt en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van het imago van de toenmalige stichting Zorgweb Haaglanden.

Ter Stege werd in 2004 directeur van Stichting Zorgweb Haaglanden. In 2012 vormde hij de stichting die inmiddels ZW Haaglanden heette om tot werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. In de loop der jaren zijn de diensten van de organisatie flink uitgegroeid. In 2014 kwam op zijn initiatief het veelbesproken Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn tot stand dat dit jaar ook landelijk wordt uitgerold. rick ter stege

Ter Stege is met het oog op de transitie in het sociale domein van mening dat het belang van regionale werkgeversorganisaties in de toekomst alleen maar zal toenemen. “ZorgZijn Werkt moet bruggen slaan tussen het onderwijs, de lokale overheid en zorg- en welzijnswerkgevers in de regio”, aldus Ter Stege. “De transitie mag dan zijn ingezet, de transformatie is nog in volle gang en vereist echt alle aandacht.”

Het selectieproces voor de opvolging van Ter Stege is in de afrondende fase.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top