ACTUEEL

Nieuwe directeur algemene zaken bij GGZ Leiden

Fred ter Meer is per 1 oktober gestart als directeur algemene zaken van GGZ Leiden. GGZ Leiden is onderdeel van Rivierduinen.

Loopbaan Ter Meer

Ter Meer heeft meerdere jaren als directeur bij verschillende onderdelen van Rivierduinen gewerkt. De afgelopen drie jaar vervulde hij deze functie bij GGZ Zoetermeer. Op de site van GGZ Leiden zegt Ter Meer: “1 op de 4 Nederlanders krijgt een psychische stoornis. Vrijwel iedereen in de regio krijgt dus wel een keer in zijn leven met de ggz te maken. Zelf of iemand uit de omgeving. Dankzij de deskundige inzet van de professionals van GGZ Leiden krijgen zij de nieuwste en beste behandelingen. Zo kunnen onze cliënten bijvoorbeeld gewoon blijven werken, studeren zoals zij gewend waren of juist snel de draad weer oppakken. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

GGZ Leiden is niet bereikbaar voor een toelichting op de benoeming.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top